BF-musikskole

På BF kender vi til at rokke i takt til musikken, vi kan simpelt hen ikke lade være. Vi mærker pulsen i kroppen gennem musikken, når der spilles til fællessamlinger, når B-free går i gang, når der er MGP, og når vi holder musical.

Musikken er det sprog, vi alle kan tale uafhængigt af alder, sprog, kultur og forskelligheder. Musikken samler os i et fællesskab, hvor vi med individuelle kompetencer og fantasi er sammen om at skabe og finde glæden ved musikken.

På BF-Musikskole vil vi gerne understøtte skolens musikalske profil ved at tilbyde skolens elever mulighed for individuelt at fordybe sig i et instrument, at udvikle musikalske kompetencer og glæden ved musikken som kan bruges i skoleregi, i fritiden og videre gennem livet.

På BF-Musikskole tilbyder vi i dette skoleår undervisning i bas, trommer, guitar og klaver/keyboard. Til at varetage undervisningen inden for disse instrumenter er vi glade for og stolte af her at kunne præsentere Assi, Thomas, Hannibal og Raivis.

Velkommen til BF-musikskole

Undervisere på Bagsværd Friskole


Hannibal Gustafsson | Guitar

Hannibal er professionel musiker og har gennem årene spillet med et hav af artister både i Danmark og udlandet, her kan nævnes blandt andet Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Søs Fenger, Savage Rose, Andrew Strong, Danseorkestret og mange flere. Hannibal har sideløbende også undervist i mange år på blandt andet Københavns Lille Musikskole, Rytmisk Musikkonservatorium i København, Rytmisk Center og D.A.R.K. Hannibal er også ansat som leder af musikskolen på Bagsværd Friskole.

Hannibal underviser på BF hver onsdag i ‘Det Grå Hus’ i kælderen


Raivis Zandovskis | Klaver/keyboard

Raivis er uddannet fra det Rytmiske musikkonservatorium. Han har en stor erfaring som pianist og arrangør indenfor pop, rock, jazz og klassisk musik. Undervisningserfaring på 20+ år i klaver/keyboard.
Der er så mange former for musik i dag – børnesange, kendte sange, gamle sange, noget der findes på nettet, lyd fra en reklame eller fra et computerspil osv. Kan det høres, så er det næsten altid det også kan spilles !!!

Raivis underviser hver torsdag i ‘Det Grå Hus’ i kælderen


Musikundervisere på Bagsværd Friskole


Assi Roar | Bas

Assi Roar begyndte at spille som 11-12 årlig. Først med skolebands og senere i sin fars orkester Finn Roar & Beaver Service. Dannede senere orkesteret Bamboo Brothers. Gennem de sidste mange årtier har han spillet og indspillet med Artister som Anne Linnet, Søs Fenger, Thomas Helmig, Aske Jacoby, Burnin Red Ivanhoe plus et væld af andre. Han har gennem hele sin karriere undervist i bas, guitar og sammenspil.

Assi underviser hver tirsdag i ‘Det Grå Hus’ i ‘Picasso’


Thomas Steen Hansen | Trommer

Thomas elsker at spille trommer! Og elsker at lære fra sig. Han har undervist i trommer, slagtøj og percussion gennem 18 år, både i soloundervisning samt holdundervisning. Han har en bred erfaring fra sin tid som underviser på Rytmisk Center i København, hvor han underviste i 12 år bl.a. i soloundevisning, sammenspil, rytmik, bevægelseslære og percussion. Derudover er Thomas aktiv som udøvende musiker og musikkonsulent i adskillige konstellationer.
Thomas er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København,
og har turneret rundt på spillesteder og festivaler og indspillet musik med mange forskellige artister bl.a. Panamah, Sys Bjerre, Katrine Bille, UHRE, Lilyphone.

Thomas underviser hver tirsdag i ‘Det Grå Hus’ i kælderen


Tilmelding til musikskolen

Tilmeldingen til BF-Musikskole sker ved at kontakte Helle på kontoret på tlf. 44 98 43 35.